Tarieven en verzekering

 

 

Sinds 1 november 2009 sta ik geregistreerd als licentiehouder bij de Beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) met licentienummer 2.091111 A. Tevens sta ik geregistreerd bij de overkoepelende beroepsvereniging RBNG met licentienummer 911031R. Ik zorg ieder jaar dat ik voldoende opleidingen en cursussen volg om aan de eisen van lidmaatschap te kunnen blijven voldoen. 

Dit brengt met zich mee dat inmiddels vrijwel alle zorgverzekeraars mijn facturen vergoeden, behalve die verzekeraars die vallen onder de CZ-groep. Natuurlijk blijft de vergoeding afhankelijk van verzekeraar en polissoort. Als u vooraf wilt weten tot welk bedrag u de behandelingen vergoed krijgt, kunt u dit het beste navragen bij uw zorgverzekeraar of opzoeken in uw polis.

Het tarief voor de eerste natuurgeneeskundige intake, meetsessie en adviezen (zo'n 2 uur durend) is vanaf 1 juli 2020 € 95,- incl. BTW. De daarop volgende natuurgeneeskundige en energetische behandelingen kosten dan € 63,- incl. BTW. De vervolgbehandelingen zijn veelal 1 x in de 4 tot 6 weken en duren doorgaans ongeveer 1 uur en een kwartier. Tussentijds zal de cliënt zelf aan de slag gaan met voeding en/of natuurgeneeskundige middelen en/of andere adviezen. 

  

Neem contact op voor meer informatie

Resonique
Carla Suir
info@resonique.nl
06-15062011

(telefonisch weinig bereikbaar, dus contact liefst via mail)

 

Looweg 8

7437 RR

Bathmen (Overijssel)

Nederland

Follow me:

  • w-facebook

© 2014 by Carla Suir Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now