Reguliere zorg en bioresonantie

 

 

Bioresonantie is geen onbekend principe voor de reguliere zorg. Ook bij een MRI-scan en een cardiogram wordt gebruik gemaakt van resonanties van het lichaam als reactie op energiegolven. Beiden resulteren in prachtige beelden van (een deel van) het binnenste van ons lichaam. Het principe is hetzelfde, het doel is enigszins anders. Waar bioresonantie op zoek is naar puur de informatie over energetische verstoringen in het lichaam, worden MRI's en cardiogrammen gemaakt om te kunnen zien ín het lichaam, teneinde vast te kunnen stellen of er kwaadaardigheden in het lichaam aanwezig zijn. Ondanks een verschillend doel en andere weergave van de resultaten vindt de verkrijging van de informatie op een gelijke basis plaats.

 

Daar waar de grens tussen reguliere zorg en complementaire of alternatieve zorg altijd een hoge muur was, begint deze hier en daar wat af te brokkelen. Steeds meer artsen ontdekken dat waar hun onderzoek op vragen blijft stuiten, de antwoorden steeds vaker gezocht moeten worden op het niveau van elektronen of zelfs op quantumniveau.

Daar waar de handen inééngeslagen worden en onderzoekers uit de reguliere zorg en de reguliere wetenschappen samen gaan werken met of zich laten beïnvloeden door andersdenkende therapeuten en wetenschappers worden steeds meer ontdekkingen gedaan die een brug slaan tussen de tot nu toe gescheiden geachte werelden van de quantummechanica en de macro-wereld. Het is een zeer boeiende ontwikkeling die zorgt dat de geneeskunst razendsnel verbetert, maar tevens zorgt dat niet alleen symptomen worden weggewerkt, maar mensen tot een dieper (gevoel van) welzijn komen.